.


Konsultointipalvelumme

China Tekway on asiakkaisiinsa keskittyvä konsultointiyritys. Olemme erikoistuneet Kiinan ja Aasian markkinoihin ja tuotamme aina tarpeisiinne kohdennettuja liiketoiminnan ratkaisuja. Ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän. Vain sitä mitä yrityksesi tarvitsee!

Asiakaskuntaamme kuuluu monen eri  alan yrityksiä, kuten toimijoita tekniikan-, rakennus- ja ympäristöalalta, meriteollisuudesta ja energiasektorilta. Lisäksi palvelemme ICT-, ruoantuotanto-, ja palvelualoilla toimivia yrityksiä, jotka kansainvälistävät toimintojaan. 

Joukkueemme auttaa Sinua saavuttamaan Kiinan ja Aasian kaupan tavoitteesi. 

Kiinnostus Suomea kohtaan on suurta Kiinassa ja vuonna 2017 Suomi on yksi Kiinan investointien keskeisin maa Euroopassa. Pyöreän arvion mukaan Kiinassa on jopa 70 miljoonaa pientä- tai keskisuurta yritystä, joista usealla on toiveita käynnistää kauppasuhteita suomalaisten yritysten kanssa. Usein kuitenkin kieli- ja kirjoitusmuurin sekä erilaisen halllinnon vuoksi käytännön toteutukset osoittautuvat haastaviksi.  

Autamme yrityksiä kansainvälistymään koosta ja toimialasta riippumatta ja yhdessä löydämme juuri teidän yritykselle sopivan toimintatavan. Palvelumme muotoillaan aina asiakaskohtaisesti ja arvostamme jokaista yritystä sellaisenaan.

Ota meihin yhteyttä ja tuodaan Kiina ja Aasia lähemmäksi Sinua!

Liiketoiminta Kiinassa

Kiinalainen kulttuuri ja yrityskoulutukset

Partnerit, agentit, toimittajat ja valmistajat Kiinassa  

Brändi, myynninedistäminen, promootiot ja messut Kiinassa

Tuonti / vienti

Asiakassuhteet ja palvelu kiinalaisten asiakkaiden, Suomi-matkailijoiden, yhteistyökumppaneiden ja vieraiden kanssa

Seuraa meitä somessa

helsinki world trade cENTER
ALEKSANTERINKATU 17
fi-00100 HELSINKI, FINLAND

service@chinatekway.com


+358 50 5760 728

tarvitsetko apua?