China Expert 2018 F.E.C -ohjelma

01.02.2018 - 31.07.2018


China Tekway Oy Ltd yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa järjestää "China Expert Further Educated with Companies (F.E.C)" -koulutusohjelman 1.2.2018 - 31.7.2018. Ohjelma on yrityksenne tarpeisiinne räätälöity projekti, jolla autamme Teitä pääsemään käsiksi Kiinan haastaviin markkinoihin. Tähtäämme suomalaisten teknologia-, palvelu- ja tuoteyritysten promotoimiseen erityisesti Cleantechin, puhtaan energian tuotannon, ruoantuotannon, terveydenhoidon, IT:n ja Internetin, metallintuotannon, automaation ja koneistuksen sekä metsä- ja paperintuotannon sektoreilta. 

Ohjelman päämäärä ja sisältö
Päämääränä on varmistaa liiketoimintanne toteutuminen Kiinassa konkreettisen liikekumppanin ja hyvin koulutetun Kiina-asiantuntijan kautta. Tätä varten etsimme Teille parhaan mahdollisen kandidaatin Kiina-asiantuntijaksi osaavan työvoiman joukosta TE-toimiston avustuksella, sekä kiinalaisen yhteistyökumppanin Kiinan liiketoiminnan keskuksista (lisäpalveluna, ks. osallistumismaksu) kuten Peking, Shanghai tai Shenzhen.

Ohjelmaan kuuluu valitun työntekijän työskentely yrityksessänne ohjelman ajan (6 kk) ja hänen mahdollinen työjaksonsa Kiinassa, jossa ohjelmaan osallistuva työntekijä tekee 1-2 kuukautta konkreettista työtä edistääkseen yrityksenne liiketoimintaa liikekumppaninne luona. Työntekijät, jotka osallistuvat ohjelmaan, ovat TE-toimistoon ilmoittautuneita työnhakijoita. He toimivat yrityksessänne ohjelman ajan työttömyysetuuksilla, joten heille ei makseta palkkaa. Yritykset voivat halutessaan palkata työntekijät ohjelman jälkeen.

Yrityksissä tehtävän työn lisäksi, ohjelma sisältää myös 20 päivää luentoja ja koulutusta Helsinki World Trade Centerissä China Tekway Oy Ltd:n ja kumppanimme Kolster Oy:n johdolla. Koulutuksessa painotetaan kiinalaisen ympäristön erityispiirteitä ja siellä tarvittavia taitoja. Neuvottelutaidot, markkinointikyky, myynti- ja ostotekniikat, immateriaalioikeuksien hallinta Kiinassa, kiinan kieli sekä digitaalinen kaupankäynti Internetin ja kiinalaisen sosiaalisen median kautta ovat koulutuksen keskipisteenä.

Osallistumismaksu
Yritysten osallistumismaksu ohjelmaan on 8670€+24% ALV. Osallistumismaksua ei tarvitse maksaa, jollei sopivaa työntekijää löydy. Lisäpalveluna voitte ostaa paketin, johon kuuluu yhteistyökumppanin etsiminen Kiinasta, konsultointi sekä työntekijän työjakso Kiinassa ohjelman aikana. Lisähinta on 6650€+24% ALV 1 kuukauden tai 8750€+24% ALV enintään 2 kuukauden työjaksosta. Tämä kattaa myös työntekijän viisumin, matkavakuutuksen, meno-paluulennon, työmatkoihin liittyvät julkisen liikenteen kustannukset ja asumisen (ei ruokakustannuksia) Kiinassa.

Viimeinen hakupäivä yrityksille on 31.1.2018, mutta työntekijöistä ja yrityksistä aletaan muodostaa pareja jo ennen tätä. Ohjelmaan otetaan vain 20 paria, joten ilmoittautukaa mahdollisimman pian!

Lisätiedot

Lari Rissanen, Project Manager
China Tekway Oy LTD
Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki
Office +358 50 5760 728 
Mobile +358 40 8681 413
lari.rissanen@chinatekway.com 
www.chinatekway.com

Lisätietoja FEC-ohjelmista saatte osoitteesta http://www.fec-rekry.fi/yrityksille/

Subscribe for more events!

helsinki world trade cENTER 
ALEKSANTERINKATU 17
fi-00100 HELSINKI, FINLAND


+358 50 5760 728

service@chinatekway.com

Follow us