Keitä me olemme?


China Tekway Oy Ltd on vuonna 1994 perustettu suomalainen liiketoimintapalveluiden ja konsultoinnin yritys. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingin sydämessä World Trade Centerissä.  Me luomme eurooppalaisille yrityksille siltoja, jotka vievät Kiinan ja Aasian kaupan luo sekä autamme
kiinalaisia ja aasialaisia yrityksiä luomaan liiketoimintaa Suomessa, Suomen kautta Venäjällä, Skandinaviassa ja Euroopassa. 

Olemme erikoistuneet tuottamaan Kiinan ja Aasian markkinoiden sisäänpääsyn strategioita, avaamaan sijoittajasuhteita, laatimaan liiketoimintasuunnitelmia ja hallinnoimaan monikulttuurisia yhteistyöprojekteja. Tuotamme laadukkaita, ajantasaisia liiketoiminnan ratkaisuja ja lisäämme yrityksien tietoisuutta kunkin hetken markkinoista Kiinassa ja Aasiassa. Lisäksi toteutamme monikulttuurista ja kansainvälistä koulutusta, teemme maahanmuutto- ja sijoittautumisjärjestelyitä sekä tuotamme käännös- ja kielipalveluita.  Tämän lisäksi autamme myös erilaisia liiketoimintadelegaatioita matka-, kohde- ja tapahtumajärjestelyissä sekä Kiinassa, Suomessa että Euroopassa. 

Meidän monikulttuurinen tiimimme on sitoutunut tuottamaan korkeaa lisäarvoa kaikkiin yrityksesi Kiinan ja Aasian operaatioihin.

Kiinan rooli kansainvälisessä kaupassa on merkittävä. Lisääntyvät liiketoiminta aloitteet ja yhteistyö maiden sekä yritysten välillä vaativat toimiakseen yhteisymmärrystä. China Tekway on jo vuosia työskennellyt tämän sujuvan yhteistyön eteen, me tiedämme mitä teemme. Jaamme tietomme ja osaamisemme ilolla kanssanne!

MISSIOMME

  • Autamme yrityksiä saavuttamaan tuloksia Kiinan ja Aasian kaupassa. Lähestymistapamme on käytännöllinen ja tuotamme asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin toimivia ratkaisuja. Ahkeroimme luodaksemme luottamuksen ilmapiirin eri kulttuureista tulevien liiketoimijoiden kesken. Tuotamme laadukkaita liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnan ratkaisuja. 

VISIOMME

  • Kestävien ratkaisujemme ja eettisen liiketoimintamme ansiosta olemme Skandinavian halutuin ja johtava palveluntuottaja Kiinan ja Aasian liiketoiminnan luomisessa sekä kehittämisessä.  Uskottavuus, luotettavuus ja tuloshakuinen konsultointi ovat salaisuuksiamme, joilla voitamme asiakkaidemme luottamuksen. Me tuomme Kiinan ja Aasian lähemmäksi Sinua!

ARVOMME

  • Olemme monikulttuurisia ja arvostamme erilaisuutta. Toimimme eettisesti ja kestäviä ratkaisuja tukien. Pysymme objektiivisina ja oikeudenmukaisina. Tuotamme laatua ja rakennamme luottamusta. Olemme luotettavia ja tuloshakuisia. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme menestyksekkäät ratkaisut asiakkaillemme.  

Luotettavuus

Kiinan kansainvälinen henkilöstöresurssien yhdistys, joka toimii Kiinan valtionhallinnon ulkomaanasioiden yhteydessä, on auktorisoinut China Tekway Oy Ltd:n Kiinan viralliseksi merentakaiseksi koulutusagentiksi Suomeen jo vuodesta 2006 alkaen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana China Tekway on avustanut yli 500 yritystä sekä organisaatiota liike- ja taloustoiminnan yhteistyössä Kiinan kanssa.

Kahden viime vuosikymmenen aikana olemme kouluttaneet yli 1000 Kiinan eri alueilta, kaupungeista, kunnista, kuntaorganisaatioista ja yrityksistä tullutta kiinalaista toimijaa ja yritysjohtajaa. Lisäksi olemme jakaneet tietojamme yli 1500 suomalaisen toimijan kanssa alkaen valtionhallinnosta, ylimmästä yritysjohdosta myyjiin, markkinoijiin ja ulkomaankomennuksen insinööreihin sekä asiantuntijoihin.  

Vuodesta 2005 alkaen Helsingin kaupunki valtuutti China Tekwayn toimimaan teknisten vierailuiden agenttina. Olemme vastaanottaneet yli 600 kiinalaista delegaatiota, jotka ovat tulleet ministeriöistä, provinsseista ja kunnista tutustumaan Suomeen. Useiden vuosien yhteistyön tuloksena olemme luoneet laajat liiketoiminnan ja talouden verkostot Kiinassa, joiden avulla voimme tukea suomalaisten yritysten paikallista liiketoimintaa.

Maailman johtava ja suurin luottotietoyritys Soliditet LTD on palkinnut China Tekwayn AAA sertifikaatilla. Tämä osoittaa, että jo vuodesta 2008 China Tekway on kuulunut korkeimmalle arvostettuun yritysryhmään Suomessa. Suomalaisten yritysten ja yhdistysten lisäksi merkittävä osa asiakkaistamme tulee Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. 

Seuraa meitä somessa

helsinki world trade cENTER
ALEKSANTERINKATU 17
fi-00100 HELSINKI, FINLAND

service@chinatekway.com


+358 50 5760 728

tarvitsetko apua?