Finland-China Business Expert F.E.C. - ohjelma 2018

Auttaaksesi yritystä menestymään Kiinan markkinoilla, 01.02.2018 – 31.07.2018

Toivotamme sinut tervetulleeksi kuulemaan lisää ohjelmasta ja siitä, miten se hyödyttää juuri sinun yritystäsi. Seuraavat tiedotustilaisuudet ovat 26. tammikuuta 2018, ja 2. helmikuuta 2018. Molemmat pidetään 9:30 – 11:00 World Trade Center Helsingissä.
Klikkaa tästä osallistuaksesi seuraavaan tiedotustilaisuuteen!

Harkitsetko siirtymistä Kiinan markkinoille tai aiotko laajentaa toimintaasi siellä?

China Tekway Oy LTD:llä ja Uudenmaan ELY-keskuksella on ratkaisu juuri sinulle. Me löydämme sinulle kiinalaisia liikekumppaneita eri puolilta Kiinaa, kuten Shanghaista, Pekingistä, Shenzhenistä, Kantonista njne., ja koulutamme sinulle Kiina-ekspertin, jonka avulla syvennät yhteistyötä uusien partnerien kanssa.

Kiinassa on tällä hetkellä suuri kysyntä korkean teknologian tuotteille ja palveluilla, eritoten CleanTech:in, ympäristöystävällisen energian, ruuan ja ruuanvalmistuksen, terveydenhoidon, IT:n, Big Datan, internetin, metalli- ja paperiteollisuuden, metsänhoidon, valmisteteollisuuden, tuotannon, automaatio… aloilla. Kutsummekin sinut kuuntelemaan Kiina-ekspertti ohjelmasta ja Kiinan markkinoista lisää.

Kiina-ekspertti ohjelmaan osallistumisen peruskustannukset yrityksellesi kuudelle kuukaudelle ovat  8670€+24% alv. Työntekijä voi aloittaa yrityksessäsi 1.2. 2018 lähtien. Puolen vuoden periodin aikana on 20 koulutuspäivää WTC Helsingissä, missä asiantuntijamme China Tekway Oy LTD:stä ja  Kolster Oy:stä kouluttavat heitä. Tämä ohjelma kuuluu ELY-keskuksen F.E.C. (further educated with companies) kokonaisuuteen. Kiina-eksperteiksi valmennettavat työnhakijat tulevat TE-toimistosta. Näin ollen sinun ei tarvitse maksaa heille palkkaa eikä ulkomaapäivärahaa, mikäli hän jakson aikana käy ulkomailla.

Lisäpalveluna China Tekway Oy LTD voi järjestää työharjoittelijalle koulutusmatkan Kiinaan, missä hän saa ensi käden tietoa yrityksen perustamisesta Kiinaan yhteistyössä kiinalaisten partnerien kanssa. Työnhakija voi työskennellä Kiinassa 1-2 kk. Palvelusta aiheutuu lisäkuluja, joilla katetaan viisumikulut, matkavakuutus, yksi kansainvälinen edestakainen lentolippu, matkustuskulut Kiinassa julkisin liikennevälinein ja majoitus (ruoka ei sisälly hintaan).

Aiempia kokemuksia

China Expert F.E.C 2018

Team 2018

Erlin Yang

Mr. Erlin Yang

Fysiikan tohtori,
TJ & Vanhempi liiketoiminnan konsultti

Timo Kiviaho

Mr. Timo P. Kiviaho

FM Kansainvälien liiketoimint, Vtj & Vanhempi liiketoiminnan konsultti

Lari Rissanen

Mr. Lari Rissanen

AMK Kiinan opinnot,
Projektinjohtaja

Prudence Odia

Ms. Prudence Odia

FM IT,
Projektikoordinaattori ja IT spesialisti

Cindy Rui Yin

Ms. Cindy Yin
OTM, Vanhempi konsultti

Sijainti

Järjestäjät